A FELLÉPŐK
Az Illúzió Mesterei nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nap mint nap nemzetközi tv showkban, rangos fesztiválokon és óceánjáró luxushajókon lépnek fel, és most újra készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják.
HAJNÓCZY SOMA
A bűvészet világbajnoka. Nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját. A világ több mint 30 országában szórakoztatta már a nézőket tv showkban és gálaműsorokban. Az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal készül az előadásra.
NAGY SVEN ALEXIUSS (Ausztria)
Az oszták Supertalent döntőse volt, és ő bizonyult a legjobbnak színpadi illúzióival a legutóbbi Osztrák Bűvészbajnokságon. Nagy sikerrel futott Magic Experience című egész estés színházi showja Bécsben, de szerepelt a Café de Paris-ban Monaco-ban és fellépett az Austria's Next Topmodel döntőjében. Lélegzetelállító színpadi illúzióival érkezik csapatával Ausztriából!
BADÁR TAMÁS
Elnyerte a legígéretesebb fiatal tehetség díját a tv-s tehetségkutató műsorban, egyedi trükkjeivel 15 rangos szakmai díjat nyert már itthon és külföldön, és évek óta futnak nagy sikerrel országszerte önálló estjei: Badár Tamás!
DAVID KAPLAN (USA)
A humor nagymestere az USA-ból: az illúziót keveri a zsonglőrködéssel a zenével és a burleszk-el. Műsorában bowling golyók hullanak az égből, lufin játszva ad elő szinfóniát, miközben minden eltörik, leesik és felgyullad, amihez csak hozzányúl. Frenetikus műsoraival számtalan díjat nyert, többek között közönségdíjat kapott a Nemzetközi Bűvész Szövetség versenyén, és megkapta a Mandrake d’Or díjat.
TIMO MARC (Németország)
A műsor német sztárvendége legrangosabb szakmai díjakat nyerte el szerte a világon: nagydíjat nyert Monte Carlo-ban, megkapta a Siegfried & Roy díjat Las Vegasban, az év bűvészének választották és megkapta a bűvészek Oscarjaként emlegetett Mandrake d'Or díjat. Először lesz látható Budapesten elképesztő műsorával!