A FELLÉPŐK
Az Illúzió Mesterei nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nap mint nap nemzetközi tv showkban, rangos fesztiválokon és óceánjáró luxushajókon lépnek fel, és most újra készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják.
HAJNÓCZY SOMA
A bűvészet világbajnoka. Nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját. A világ több mint 30 országában szórakoztatta már a nézőket tv showkban és gálaműsorokban. Az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal készül az előadásra.
HOLCZ GÁBOR
A gondolatolvasás nagymestere, aki Las Vegastól Dél-Koreáig bűvölte már el a közönséget. A számos nemzeközi díjjal rendelkező előadóművész, nemzetközi színházi előadásokat és gálaműsorokat követően most itthon fogja a nézőket elkápráztatni!
BOGNÁR KRISZTIÁN
Az egyik legnagyobb fiatal hazai bűvész tehetség, háromszoros magyar bűvész bajnok. Többszörös nemzetközi fesztivál díjnyertes, többek között az Osztrák Nagydíj birtokosa, nemzetközi gálaműsorok rendszeres fellépője. Az előadásban az ultra-vizuális 21. századi bűvészet legújabb csodáit láthatjuk majd tőle!
NORBERT FERRÉ (Franciaország)
Bűvész világbajnok, a humor nagymestere Franciaországból. Előadásában elképesztő kézügyessége mellett humora a domináns: különböző karaktereket jelenít meg. Frenetikus műsoraival számtalan díjat nyert, többek között a legeredetibb műsor díját Las Vegasban és megkapta a bűvészek Oscarjaként emlegetett Mandrake d'Or díjat.
HECTOR (Spanyolország)
A műsor spanyol sztárvendége a világ egyik legkeresettebb illúzionistája. Fellépett már Las Vegasban, a világ legrangosabb tv showiban, az Illusionists turnéjában és az ő előadása volt elsőként látható a világ legnagyobb óceánjáró luxushajóján. Először lesz látható Budapesten elképesztő műsorával!