HAN SEOL HUI
A kézügyesség nagymestere, bűvész világbajnok. Kezei között ördögi ügyességgel tűnnek el és jelennek meg CD lemezek szempillanás alatt. Először látható elképesztő műsorával Magyarországon!
HAJNÓCZY SOMA
A bűvészet világbajnoka. Nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját. A világ több mint 30 országában szórakoztatta már a nézőket tv showkban és gálaműsorokban. Az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal készül az előadásra.
NAGY MOLNÁR DÁVID
Világbajnoki díjnyertes illúzionista. A Kulturális Minisztérium nívódíjával kitüntetett bűvészmester nemzetközi gálaműsorok és óceánjáró luxushajók színpadai után most itthon fogja a nézőket elkápráztatni!
BADÁR TAMÁS
Elnyerte a legígéretesebb fiatal tehetség díját a tv-s tehetségkutató műsorban, egyedi trükkjeivel 15 rangos szakmai díjat nyert már itthon és külföldön, és évek óta futnak nagy sikerrel országszerte önálló estjei.
SEBASTIAN ÉS KRISTINA
A szempillantás alatt átöltözés mesterei. Egyedülálló műsorukkal a világ minden táján elbűvölték már a nézőket: nemzetközi TV showk, óceánjáró luxushajók és rangos fesztiválok színpadain szerepelnek nap mint nap.
ALANA (Németország)
Többszörös nemzetközi fesztivál díjnyertes bűvésznő, Német bűvész bajnok. Fellépett már Las Vegasban és a világ legrangosabb tv showiban.